4 fornøyde elever


Hei bloggen!!

I dag hadde vi en ganske så rolig og avslappende morgen med frokost og bading. Vi 3 på kjøkkenet og konditoriet begynte på jobb klokken 2 og Jan begynte 5. Det var veldig koselig at vi alle kunne spise frokost sammen, det har vi ikke gjort siden før vi begynte å jobbe.

Når vi kom på jobb fikk vi høre at det bare var bestilt 20 bord til i kveld. Det er veldig deilig fordi alle dagene har egentlig vært ganske hektiske så det var deilig med en litt roligere dag. Jeg startet med å lage to dressinger som brukes i salatene de lager: en Ceasar- dressing og en med balsamico, honning, sennep og oliven olje. Jeg lagde også flere kilo med salat og skar masse grønnsaker som skulle brukes til både burgere, salater og sandwicher.Når klokken ble 5 lagde vi oss lunsj og hadde en halvtimers pause.  Etter pausen lagde jeg tunfisk&mais-majones. Når servicen begynte sånn ca halv 7-7 jobbet jeg med forrettene og Fredrik med hovedrettene.

Siden det bare var 20 gjester ble vi fortere ferdig enn vanlig og fikk derfor gå klokken halv 10. Etter service hjalp vi bare med rydding og vasking så fikk lov til å gå hjem. Når vi kom hjem skiftet vi bare for å så gå på hotellet for å bloggeeee.

Vi er alle veldig fornøyde med dagen, og kan ale være enig om at det har vært den beste arbeidsdagen.

Blogges, Isalina

Kommentarer

Populære innlegg