Ny fridag, mer shopping.

I dag startet vi dagen med en god felles frokost som Fredrik hadde laget. Han hadde laget amerikanske pannekaker med nutella. Før vi åt stelte jeg og Isalina oss for dagen. Når vi var ferdig å spise måtte vi kjappe oss ut av leiligheten for å komme oss til bussen til Dublin. Bussen gikk kl. 10.11 og bussturen tok ca. 1time. Bussen stoppet midt i Dublin, rett ved en av shopping-gatene, så vi begynte å shoppe med en gang.  

Vi handlet inn noen suvenirer til oss selv og til de hjemme før vi startet shoppingen for fult.

Lunsj på asiatisk restaurant
Senere fant en doughnut sjappe og kjøpte noen doughnuts hver. Jan ville ha KFC, så vi gikk for å kjøpe det. Vi åt doughnutsene og Jan åt maten sin før vi shoppet videre. Jeg og Isalina kjøpte hver vår trillebag på Pennys, fordi mengden shopping hadde kommet til å gi oss overvekt i kofferten på flyet.

Belgisk vaffel og is
Vi bestemte oss for å spise lunsj på en asiatisk restaurant. Jan og Fredrik spiste «Beef teryaki» og jeg og Isalina spiste «fried rice». Maten var veldig god og vi ble fort klare for enda mer shopping.  Vi shoppet i hovedsak i en av de store gatene (som vi ikke vet navnet på) og Grafton Street. Før vi gikk til Grafton Street gikk vi innom Urban Outfitters, som var alt for dyrt for folk flest. Fredrik kjøpte gave til nevøen sin på Disney butikken i Grafton Street. Jeg, Jan og Isalina kjøpte oss belgisk vaffel og is.

Skikkelig fin solnedgang 
e
En av de store shopping-gatene
Vi returnerte til den store shoppingaten for å handle noen gaver til de hjemme, og for å prøve på noen fine bukser fra Pull and Bear før vi skulle ta bussen hjem igjen. Vi gikk i ca. 15 minutter for å finne frem til buss-stasjonen og tok bussen tilbake til Trim kl. 19.15. Vi tok en buss som kjørte en annen veg enn det den har gjort tidligere, og var tilbake i leiligheten rundt 20.30.

Når vi kom hjem gikk vi på hvert vårt rom og gikk i gjennom det vi hadde kjøpt og slappet av ligg. Senere på kvelden såg jeg, Isalina og Fredrik på film nede i stuen, Jan hadde lagt seg. Når filmen var ferdig la vi oss alle til å sove.

Dagen var skikkelig bra, og det var gøy å gå litt rundt i Dublin og kikke. Nå har vi fem arbeidsdager forran oss, før vi får fri på torsdag og reiser hjem på fredag.
Blogges, Mathea

Kommentarer

Populære innlegg