Idag våknet vi til dag to av "kode rød" i Irland. Mathea og Isalina våknet tydelig for å gå på spa. Jeg og Jan sov frempå. Litt utpå dagen fikk vi en telefon av Johannes, han sa at vi måtte pakke bagasjen og være klar til å bli hentet i taxi om en og en halv time. Taxien skulle ta oss til et hotell nærmere flyplassen, slik at vi kunne nå flyet vårt som skulle gå i morgen. Taxiene her er ikke interessert i å kjøre i dette værer, fordi de ikke er vant med det, og ville derfor hente oss før stormen slo inn for fult.
Alle hotellene i området rundt flyplassen var fullbooket og derfor ble vi værende på hotellet.

Litt senere fikk vi enda en telefon fra Johannes, han sa vi skulle bli værende på Knightsbrook til søndag før vi fikk reise. Noen timer senere fikk enda en telefon fra Johannes, han sa at turen hjem var utsatt til mandag.

Gjengen hadde litt blandede følelser om situasjonen. For oss var situasjonen litt morsom, med tanke på at hele landet blir nedstengt, og dette bare er vanlig norsk vær. Vi bestemte oss for å ta oss en tur til sentrum i Trim for å sjekke om vi fant noen butikker som var opne. Vi fant en pizzaria og en liten kiosk som var opne, så vi fikk spist litt og fikk kjøpt det mest nødvendige (godteri og brus).

Når vi kom hjem igjen (etter en iskald tur) gikk vi og la oss under dynen og slappet av. Isalina og Mathea sovnet i noen timer. Når de våknet gikk jeg inn på rommet deres og slappet av i lag med dem. Senere gikk vi på hotellet for å skrive blogg, der vi møtte en i fra jobb som heter Fergus.

Når vi kommer hjem skal vi sikkert bare slappe av til vi sovner.

Blogges, Fredrik

Kommentarer

Populære innlegg