I dag er dagen her!


Frokost i Amsterdam
Vi alle stilte på Flesland klokken 04.30 trøtte, men sykt klare for tre uker i Irland. Flyturen startet 6.00 fra Flesland og videre til Amsterdam for å spise frokost, før reisen fortsatte videre til Dublin.

Når vi ankom Dublin ble vi hentet av mann med bart og skilt med navnet Katrine. Han kjørte oss til hotellet og fortalte oss litt om landsbyen Trim.
Lunsj på hotellet
Når vi ankom hotellet spiste vi lunsj på Terrace Lounge før vi 4 elever skulle videre på møte med Bridget som er høyt oppe i systemet på hotellet.

Etter en god lunsj skulle vi på møte og omvisning på hotellet. Vi fikk høre om hvordan vi skulle jobbe og så hadde vi en time med branninstrukser.

Når vi hadde vært på møte fikk vi nøkkel til leiligheten og fikk plassere oss og bli mer kjent med området. Vi gikk på butikken for å kjøpe frokost til tirsdag og onsdag.

På vei fra butikken
Vi var alle veldig fornøyd med leiligheten vår og rommene. Vi ble sykt fort enig om hvem som skulle sove hvor.

En time eller to etterpå gikk vi tilbake på hotellet for å spise på restauranten som heter Rococo. Her fikk vi velge to retter fra menyen. 

Etter vi hadde spist gikk vi bort i leiligheten, hentet pcene våre og satt oss på hotellet for å laste ned filmer, fordi vi har ikke Wi-Fi i leiligheten vår.


SYKT! 
Blogges
Isalina

Kommentarer

 1. Masse lykke til og kos dere glugg i hjel😀

  SvarSlett
 2. Kos deg maks Mathea & Co. Hlsen klassen din

  SvarSlett
 3. Blir sikkert interessant å se hvordan turen blir, har nå tenkt å holde et lite øye med på bloggen.

  Skal forresten bare legge fra meg et lite bilde på veien ut, sørg for å bruke det uansvarlig.
  https://i.imgur.com/LVyjNsj.jpg

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg